Welkom bij Els-Smiley v.z.w.

Els-smiley vzw onderneemt activiteiten die bijdragen tot het bevorderen van de communicatie-mogelijkheden van langdurig zieke kinderen.

Een speciale dank gaat uit naar hoofdsponsor Buy4Life.

Contacteer ons

Els Smiley

Els-smiley vzw tracht deze doelstelling te concretiseren door:

Samenkomsten te organiseren voor langdurig zieke kinderen waar ze gewoon gezellig samen kunnen zijn; ze hebben immers weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen.

Het voorzien van laptops in ziekenhuizen zodat kinderen die er lang moeten verblijven toch via een pc in contact blijven met klasgenoten, school en vrienden.

Informatieve voordrachten in scholen.

Bioscoopbezoeken.

Etentjes.

In bepaalde klinische omstandigheden de telefoonrekening betalen voor kinderen in isolatiekamers. Telefoon is dikwijls het enige communicatiemiddel en daarvoor is geen enkele tussenkomst voorzien.

Hoe kan u ons helpen?

Steun & giften

Hebt u een leuk idee, een goed voorstel of denkt u gewoon te kunnen bijdragen aan het realiseren van onze activiteiten, stuur dan een mailtje naar els-smiley@telenet.be.

Els-smiley vzw dankt u alvast op voorhand.

Steunpakketten

Het Buy4life Steunfonds VZW uit Antwerpen, en haar vertegenwoordigers werken op een volkomen legale manier met de vzw Els-Smiley samen bij de verkoop van pakketten ten voordele van de vereniging en haar doelstellingen.

Als u wordt gevraagd de bestelde pakketten te willen betalen op rekeningnummer BE29 0018 4537 3264 dan is dat volkomen correct en komt uw gestorte bedrag ten goede van projecten onder onze hoede, waarvoor onze dank.

Alle vragen omtrent de verkoop en facturen van deze pakketten dienen gesteld te worden op het telefoonnummer: 03/216 00 50 of op het email adres: info@buy4life.be

Els Smiley